Pradžia Archyvas

Prisijungę

Mes turime 15 svečius online
Koncertas PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Asta Zarembaitė   

Lapkričio 13 dieną Deltuvos Švč. Trejybės bažnyčios senelių namuose vyko koncertas.

Prisimenant Tolerancijos dieną, kuri minima lapkričio 16 dieną, seneliams buvo linkima nesipykti ir gyventi draugiškai, stengtis vienas kitam pasakyti kuo daugiau gražių žodžių. Siūloma susikaupti, prisiminti mūsų nuveiktus gerus darbus artėjant ramiam Advento laikui, kuris prasidės nuo lapkričio 29 dienos sekmadienio.  Taip pat pagerbti ir paminėti artėjančią Neįgaliųjų dieną, kuri bus gruodžio 3 dieną. Būtent minint šią dieną – mes ir sulaukėme svečių, kurie atvyko iš Ukmergės krašto neįgaliųjų sąjungos, tai pirmininkė Lionė Aleksienė kartu su susibūrusiu gražiu kolektyvu.

Jie mums ir padainavo daug gražių dainų. Šios dainos daugeliui senelių priminė jų tėviškes, gimtuosius kraštus. Privertė ne vienam ir ašarą nubraukti, bet teko ne tik liūdėti, bet ir pasidžiaugti, nes dainavo ir linksmas – apie meilę dainas. Seneliai net ir dovanų gavo nuo Neįgaliųjų krašto pirmininkės Lionės Aleksienės, kuri atvežė seneliams net ir neįgaliųjų megztų šiltų kojinių, knygų, rankšluostukų ir saldainių. Ta proga senelių namų virtuvės šeimininkės ir didžiulį obuolių pyragą iškepė, kuriuo buvo vaišinami ir seneliai, ir svečiai.

Seneliai labai džiaugėsi, kad ir jų nepamiršta, atvyksta jų pagerbti. Visada gera žiūrėti į juos besišypsančius, kai jie džiaugiasi – džiaugiamės ir mes. Akimirkos iš koncerto...