Pradžia Naujienos

Prisijungę

Mes turime 70 svečius online
Naujienos
Artėjančių švenčių Kalėdinė dvasia PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Aurelija Dzežulskytė   
Trečiadienis, 18 Gruodis 2019 00:00

Artėjančių švenčių proga senelių namuose pasklido kalėdinė dvasia.  Senelių namų gyventojai šiemet kaip niekad sulaukė daugybės svečių iš įvairių įstaigų.

Mus aplankė Deltuvos pagrindinės mokyklos priešmokyklinukai, Utenos vaikų ir jaunimo užimtumo centro vaikai su vadovėmis, Ukmergės “Šilo” progimnazijos pirmokiukai, Ukmerges “Šilo” progimnazijos vyresniųjų klasių mokiniai su auklėtoja, bei muzikos vadove. Visų įstaigų vaikučiai buvo labai pasiruošę, pasipuošę ir pasitempę, atsakingai atliko savo roles. Kiekvienas jų pademonstravo nuostabias programas, kurios įnešė daug juoko, šypsenų, šiltų emocijų. Senoliai plojo, pritardami dainavo. Buvo ir akimirkų, kai senoliai susigraudino. Tai buvo jausmo ašaros, kurias vaikai perdavė savo nuoširdžiais pasirodymais. Kiekvienam sukilo skirtingos asociacijos. Vieni džiaugėsi pasirodymu, kiti perteiktais jausmais, šiluma. Dar kiti nukeliavo į savo prisiminimus apie jų artimus žmones, laiką praleistą kartu. Buvo daug sudainuota nuostabiausių dainų, prideklamuota eilėraščių, žaidžiami žaidimai. Neskaitanat nuostabių pasirodymų senelių namų gyventojai gavo daugybę dovanų.
Skaityti daugiau...
 
Lankėsi mokiniai iš J. Basanavičiaus gimnazijos PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Irma Vaitaitienė   
Trečiadienis, 11 Gruodis 2019 13:55

Prasidėjus prieššventiniam laikotarpiui, senelių namus pirmieji aplankė J. Basanavičiaus gimnazijos 1a klasės mokiniai kartu su mokytoja D. Prokapiene. Mokiniai parodė gražią iniciatyvą ir patys nupirkę dovanas, iškepę keksiukus, atvyko aplankyti senelių, pabendrauti, pažiūrėti, kaip jie gyvena. Visiems buvo paskaitytas sveikinimo žodis, palinkėta gražių artėjančių švenčių, puikios nuotaikos bei sveikatos. Svečiai aplankė visus senelius – užėjo ir į kambarius, pasikalbėjo su gyventojais, ypač patiko močiutė Monika ir jos rankų darbo žvaigždės. Seneliai dėkoja už dovanas ir šiltą bendravimą.

Skaityti daugiau...
 
Tarptautinės žmonių su negalia dienos minėjimas PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Irma Vaitaitienė   
Antradienis, 03 Gruodis 2019 00:00

Gruodžio 3-ioji Tarptautinė neįgaliųjų žmonių diena. Šia proga Ukmergės raj. savivaldybės administracijos soc. paramos skyrius suorganizavo minėjimą. 13 val. aikštėje prie Kultūros centro vyko akcija „Gyvas simbolis „Neįgalusis“. Visi susirinkę į renginį žmonės kartu sustoję pavaizdavo gyvas ženklo „Neįgalusis“ ir širdies formas. Vėliau Kultūros centre vyko aktyviausių neįgaliųjų organizacijų narių apdovanojimai. Žodį tarė rajono meras R. Janickas, tarybos narys A. Dudėnas, užimtumo tarnybos skyriaus vedėja E. Mončinskienė, Nestacionarių soc. paslaugų direktorė S. Bakanauskienė, Neįgaliųjų draugijos pirmininkė Z. Kviklienė. Visi sveikino su Tarptautine neįgaliųjų žmonių diena, linkėjo stiprybės, geros sveikatos ir puikios nuotaikos. Po oficialios dalies visus nudžiugino nuotaikingas Taujėnų mėgėjų teatro „Bičiuliai“ spektaklis. Mes taip pat buvome pakviesti į renginį, dalyvavome ir gerai praleidome laiką.

Skaityti daugiau...
 
Pyragų diena PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Irma Vaitaitienė   
Trečiadienis, 06 Lapkritis 2019 00:00

Lapkričio 6-ąją, kaip ir daugelyje įstaigų, senelių namuose minėjome Pyragų dieną. Šia proga socialinės darbuotojos kartu su gyventojomis iš vakaro kepė pyragus. Gaminome šokoladinius ir citrininius skanėstus, kuriais kitą dieną pavaišinome visus gyventojus. Seneliai gyrė, kokie skanūs pyragai mums išėjo ir prašė juos kepti dažniau. Taip pat dėkojame už dovanas ir paramą senelių namams įmonėms UAB "Užmojai su garantijomis" ir UAB "ADRem".

Skaityti daugiau...
 
Dalyvavome "Rudens saulutės" parodoje PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Irma Vaitaitienė   
Antradienis, 29 Spalis 2019 00:00

Kaip ir kiekvienais metais, taip ir šiemet, senelių namų gyventojų darbeliai papuošė „Rudens saulutės“ neįgaliųjų dailiųjų amatų parodą. Nuo spalio 15 dienos veikusi paroda buvo iškilmingai uždaryta spalio 29 dieną. Šventė vyko Ukmergės kultūros centro šokių salėje, jį vedė Daiva Šermukšnienė. Sveikinimo žodį tarė Ukmergės krašto neįgaliųjų sąjungos pirmininkė Dalia Unikienė, rajono meras Rolandas Janickas, neįgaliųjų forumo prezidentė Rasa Kavaliauskaitė. Visi džiaugėsi gražiais kūriniais, dalyvių kūrybiškumu ir aktyvumu. Kaip niekad ši paroda buvo labai estetiška, graži. Susirinkusiems koncertavo Ukmergės krašto sąjungos ansamblis „Daina“ (vad. Audronė Baronienė) ir saviveiklininkai iš Jasiuliškių socialinės globos namų (vad. Daiva Šermukšnienė). Į senelių namus su geriausiais linkėjimais parsivežėme padėkos diplomus ir medalius.

Skaityti daugiau...
 
«PradžiaAnkstesnis11121314151617181920SekantisPabaiga»

Puslapis 13 iš 34