Pradžia Naujienos

Prisijungę

Mes turime 4 svečius online
Naujienos
Senelius su šventėmis sveikino J. Varžgalys PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Irma Vaitaitienė   
Trečiadienis, 30 Gruodis 2015 00:00

Prieš pat Naujuosius Metus senelius aplankė Ukmergės raj. savivaldybės Tarybos narys – Juozas Varžgalys. Kartu su Deltuvos seniūnu Salvijumi Stimburiu ir parapijos klebonu Gintautu Naudžiūnu jis pasveikino senelius su praėjusiom Šv. Kalėdom ir ateinančiais Naujaisiais Metais, linkėjo jiems stiprybės, sveikatos ir kuo daugiau gražesnių dienų. J. Varžgalys gyventojams padovanojo didelį naminį obuolių pyragą ir pasidžiaugė, kad jam visada gera čia sugrįžti ir visus aplankyti!

Skaityti daugiau...
 
Naujametinė šventė senelių namuose PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Irma Vaitaitienė   
Antradienis, 29 Gruodis 2015 00:00

Gruodžio 29 dieną senelių namuose buvo organizuojamas Naujametinis karnavalas. Į senelių namus atvyko daug svečių – Ledo karalienė, Ledinės Miledi, viešnia iš Prancūzijos Madmuazel Finfarel, Leonpolio dvaro savininkė, „Mis Lietuva“, "mariakas", ponios iš Balbieriškio, Kalėdų senelio padėjėja – nykštukė ir kiti. Popietę pradėjo vedėjos – Snaigės. Jos sudainavo dainą „Sninga Kalėdos“ ir palinkėjo seneliams, kad šilumą, atlaidumą ir gėrį jaustume ne tik per Kalėdas, bet ir visus metus. Kviestiniai svečiai buvo pasiruošę po pristatymą, skambant muzikai jie vaikščiojo, šoko, kad seneliai galėtų iš arčiau apžiūrėti jų įdomią aprangą. Vėliau vyko kalėdinių dainų karaokė, skambėjo dainos tokios, kaip „Džingl Bels“, „Švęskim Kalėdas kartu“, „Man palinkėk“, „Balta žiema“, „Džiaugsmingų Šv. Kalėdų“. Smagias dainas išgirdo ir Kalėdų Senelis, užsuko pasižiūrėti, kas taip gražiai dainuoja. Senelio taip lengvai nepaleidome – kartu žaidėme žaidimus. Labai juokinga buvo, kai vieną žaidimą žaidžiant reikėjo dėžę siųsti per rankas, ir ties kuriuo sustodavo muzika – jis turėdavo išsitraukti daiktą iš dėžės ir jį kaip nors užsidėti ant savęs. Vėliau gyventojos Birutė, Monika ir Elena padeklamavo gražių eilėraščių,  o Valė su Stasiuku sudainavo judviejų dainą. Visi gavo saldžių dovanų, taip pat ir kambariuose buvo aplankytos močiutės, pasveikintos su šventėmis. Dar pažaidę, pašokę ir padainavę išleidome Senelį džiuginti kitų. Visus sveikiname su 2016-tais Beždžionės metais!

Skaityti daugiau...
 
Ukmergės r. savivaldybės meras Rolandas Janickas aplankė senelius PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Irma Vaitaitienė   
Trečiadienis, 23 Gruodis 2015 11:05

Šiandien senelius aplankė garbingi svečiai. Tai Ukmergės r. savivaldybės meras Rolandas Janickas, administracijos direktorius Stasys Jackūnas, jo pavaduotoja Agnė Balčiūnienė, mero pavaduotoja Klavdija Stepanova ir Deltuvos seniūnas Salvijus Stimburys. Jie senelius sveikino su artėjančiomis šventėmis, linkėjo daug sveikatos, ištvermės, visiems padovanojo po maišelį saldainių, o direktoriui – sieninį kalendorių. Aplankę senelius kambariuose džiaugėsi, kad visi yra laimingi, patenkinti gyvenimu šiuose namuose.

Vėliau parapijos klebonas Gintautas Naudžiūnas aukojo Šv. Mišias. Per pamokslą visus ragino nusiimti veidmainiškas „kaukes“ ir Šv. Kalėdas pasitikti su švaria sąžine. Visi norintys seneliai galėjo atlikti išpažintį ir priimti Švč. Sakramentą.

Skaityti daugiau...
 
Seneliai prieš šventes sulaukė svečių PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Irma Vaitaitienė   
Antradienis, 22 Gruodis 2015 14:03

Prieš pat šventes į senelių namus vis užsuka svečių, norinčių pasveikinti senelius su artėjančiomis šventėmis. Gruodžio 22 dieną darbuotojos iš kompanijos „Narbutas“ atvyko ne tuščiomis – atvežė gyventojams didelį naminį obuolių pyragą, mandarinų ir šiltų kojinių. Visi susėdę prie arbatos kalbėjomės, pasakojome apie kasdieninį gyvenimą, švenčių laukimą. Močiutė Birutė papasakojo daug gražių eilėraščių iš savo vaikystės. Viešnios aplankė ir silpnesnius senelius kambariuose, pavaišino pyragu, pasiklausė, kaip jie gyvena. Tik išvažiavus vieniems svečiams, sulaukėme ir kitų – vaikų iš Deltuvos mokyklos ir dar į mokyklą besiruošiančių ikimokyklinukų. Mokyklos direktorė tarė sveikinimo žodį gyventojams ir darbuotojams, įteikė gražią žiemos puokštę ir linkėjo visiems po eglute rasti po taurę sveikatos. Muzikos vadovas Virginijus Sereika ir ikimokyklinio ugdymo mokytoja Janė Miliauskienė kartu su vaikais parengė muzikinę programą. Mažesnės mergaitės deklamavo eilėraštukus, dainavo daineles. Vyresnės mokinės sudainavo „Lapė snapė“, „Joja joja Kalėdos“. Po koncerto seneliai buvo apdovanoti rankų darbo padėkliukais, o vaikai po eglute rado saldainių. Gyventojams labai patiko tokia linksmų svečių gausa.

Skaityti daugiau...
 
Tarptautinės žmonių su negalia dienos minėjimas PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Irma Vaitaitienė   
Ketvirtadienis, 03 Gruodis 2015 14:03

Gruodžio 3 dieną Ukmergės rajono savivaldybės administracijos Socialinės paramos skyrius sukvietė rajono žmones į Tarptautinę žmonių su negalia dienos minėjimą, kuris vyko Ukmergės kultūros centre. Renginį vedė dainininkė Donalda Meiželytė. Mūsų senelių namų gyventojai ir darbuotojai taip pat buvo pakviesti ir dalyvavo šiame minėjime. Pradžioje visų akis džiugino mažųjų artistų pasirodymai – viena pora šoko pramoginius šokius, kitas berniukas grojo su akordeonu. Daug kartų į sceną lipo ir sveikinimo dovanas priėmė Ukmergės krašto neįgaliųjų sąjungos vadovė Lionė Aleksinė, Ukmergės rajono neįgaliųjų draugijos pirmininkė Zita Kviklienė, visi kiti savanoriai bei dirbantys su negalę turinčiais žmonėmis. Mūsų senelių namų vadovas Saulius Venskauskas taip pat buvo pakviestas į sceną - jam buvo įteiktas „Metų globėjo“ padėkos raštas bei dovanėlė. Pabaigoje Deltuvos parapijos klebonas kun. Gintautas Naudžiūnas buvo pakviestas visus palaiminti, jis kalbėjo, kad svarbiausia yra meilė savo artimui. Minėjimui baigiantis vedėja Donalda Meiželytė sudainavo nemažai linksmų dainų, tokių, kaip „Mūsų linksmas gyvenimas“, „Draugai“, „Naktinis trio“, „Nemylėjau tavęs“. Senelių namų gyventojai plojo, dainavo ir visi po koncerto smagūs ir patenkinti grįžo namo.

Skaityti daugiau...
 
«PradžiaAnkstesnis21222324252627282930SekantisPabaiga»

Puslapis 28 iš 33