Pradžia Naujienos

Prisijungę

Mes turime 4 svečius online
Naujienos
Tarptautinė neįgaliųjų žmonių diena Ukmergės kultūros centre PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Irma Vaitaitienė   
Trečiadienis, 03 Gruodis 2014 00:00

„Ryškiaspalvė metų mozaika skriedama dienomis, atnešė minėtą – Tarptautinę neįgaliųjų žmonių dieną!” Šį pakvietimą į Ukmergės kultūros centre vykstantį renginį gavo ir mūsų senelių namų gyventojai. Gruodžio 3 dieną, visi norintys, stipresnės sveikatos gyventojai buvo gražiai papuošti ir su smagia nuotaika ir geru ūpu nuvežti į Ukmergę. Visus atvykusius svečius pasitiko linksmosios seserys – Kastutė ir Adeliutė. Renginio metu jos smagiai pokštavo, taip sukeldamos juoko bangą per visą salę. Koncerte dalyvavo nemažai puikių ansamblių, tokių kaip „Daina“, vad. K. Piestinis, „Smiltelė“, vad. R. Ališauskaitė, „Goda“ ir „Kartos“, vad. Z. Kviklienė, „Melodija“, vad. D. Šermukšnienė. Renginio metu sveikinimo žodį tarė Socialinės paramos skyriaus vedėja V. Ginaitienė, seimo narys A. Dūdėnas, administracijos direktorius S. Jackūnas, seimo nario K. Grybausko patarėjas J. Grybauskas ir daug kitų. Visi susirinkusiems linkėjo sveikatos, stiprybės einant sunkiu gyvenimo keliu ir neišblėstančios vilties. Koncertą užbaigė balsingoji Vitalija Katunskytė ir saksofonistas Remigijus Kraptavičius. Dainininkė atliko daug gražių, visų pamėgtų dainų, kaip „Robinzonas“, „Pražydo sodai“, „Aš moteris“, „Balta lelija“ ir t.t. Nors koncertas truko tris valandas, laikas mūsų gyventojams neprailgo – grįžę atgal į senelių namus dar ilgai džiaugėsi ir dalinosi įspūdžiais su kitais gyventojais.

Skaityti daugiau...
 
Senelius aplankė Deltuvos pagrindinės mokyklos mokiniai PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Irma Vaitaitienė   
Pirmadienis, 01 Gruodis 2014 11:46

Adventas – tai krikščionių tikinčiųjų susikaupimo ir apmąstymo metas prieš Kalėdas, tai rimties, dvasinio apsivalymo metas. Prasidėjus Advento laikotarpiui, gruodžio 1-ąją dieną, mūsų senelius aplankė 4 klasės mokiniai iš Deltuvos pagrindinės mokyklos. Vaikai, lydimi mokytojų Dalės Gvozdienės ir Natalijos Jovaišienės, atsinešė savo rankų darbo angeliukus, kurie simbolizuoja Advento laikotarpį. Ant kiekvieno angelėlio yra parašytas skaičius, kuris nurodo, kiek dienų liko iki Kalėdų. Seneliai labai apsidžiaugė, gavę tokią gražią dovaną, ir patys atsidėkojo savo rankų darbo eglute iš siūlų. Vaikai buvo džiaugsmingai išlydėti, o angeliukai buvo suverti ant siūlo ir pakabinti valgykloje, kad visi galėtų grožėtis.

Skaityti daugiau...
 
VšĮ Deltuvos senelių globos namams įteikta licencija PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Irma Vaitaitienė   
Antradienis, 25 Lapkritis 2014 00:00

2014 m. lapkričio 25 d.  Socialinių paslaugų priežiūros departamente prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos buvo įteiktos licencijos 33 įstaigoms ir šeimynoms, teikiančioms socialinę globą. VšĮ Deltuvos senelių globos namų vadovas Saulius Venskauskas kartu su socialine darbuotoja Irma Vaitaitiene taip pat buvo pakviesti ir dalyvavo šiame renginyje, kurio metu mūsų senelių globos namams buvo įteikta licencija socialinei globai teikti. Ji yra privaloma visoms socialinės globos paslaugas teikiančioms įstaigoms. Susirinkusiuosius sveikino ir proceso eiga bei iškilusiais sunkumais domėjosi Departamento direktorius Aivydas Keršulis, direktoriaus pavaduotojas Vilmantas Labunskas, Įstaigų priežiūros skyriaus vedėjo pavaduotoja Kristina Suslavičiūtė, specialistės Agnė Valentukevičienė ir Paulina Martinavičiūtė. Grįžusius iš Vilniaus vadovą ir socialinę darbuotoją senelių namų gyventojai ir darbuotojai sutiko su džiaugsmu ir sveikinimais.

Globos namai ir toliau galės sėkmingai gyvuoti, tobulintis ir vykdyti savo veiklą.

Skaityti daugiau...
 
Vidiškių kultūros namų kapela "Volungė" PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Irma Vaitaitienė   
Ketvirtadienis, 13 Lapkritis 2014 00:00

Lapkričio 13-osios vakarą į senelių namus sugužėjo daug dainininkų ir muzikantų – tai Vidiškių kultūros namų kapela „Volungė“. Vadovė Stasė Navickienė pristatė savo kolektyvą, būsimą programą ir pradėjo pasirodymą. Senelių namuose suskambo akordeono, smuiko garsai, kapela atliko daug lietuvių liaudies dainų, tokių kaip „Jaunystės godos“, „Mano kraštas“, „Pas tave atskubės“, „Miesto gatvės“ ir kt. Tarp dainų buvo pasakojami linksmi nutikimai, smagios istorijos apie vyrų ir moterų santykius, kurie ypač prajuokino mūsų gyventojus. Atsidėkodami svečiams padovanojome mūsų senolių rankų darbo paveikslą iš vilnos. Gyventojai labai smagiai praleido laiką, po koncerto dar ilgai džiaugėsi, kad jų aplankyti atvažiavo tokia linksma kapela.

Skaityti daugiau...
 
Pyragų diena senelių namuose PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Irma Vaitaitienė   
Ketvirtadienis, 06 Lapkritis 2014 00:00

Šiandien gausybė žmonių bei organizacijų švenčia Pyragų dieną. Ukmergės lopšelis-darželis „Žiogelis“ taip pat dalyvauja šioje išsipildymo akcijoje, todėl prikepę daug gardžių pyragų atvyko jais pasidalinti ir su senelių namų gyventojais. Seneliai labai nudžiugo pamatę tiek gausių vaišių bei besišypsančių vaikų veidus. Vaikus jie taip pat apdovanojo rankų darbo dovanėle su saldžiomis vaišėmis. Mūsų gyventojai liko labai patenkinti parodytu dėmesiu ir šiluma.

Skaityti daugiau...
 
«PradžiaAnkstesnis31323334SekantisPabaiga»

Puslapis 32 iš 34