Pradžia Naujienos

Prisijungę

Mes turime 4 svečius online
Naujienos
Senjorų diena PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Aurelija Dzežulskytė   
Antradienis, 06 Spalis 2020 07:57

Spalio 1-ąją dieną minima Tarptautinė pagyvenusių žmonių diena. Ta proga senelių namų gyventojams buvo pasiūlyta pasigrožėti Ukmergės piliakalnio aplinka ir atsigerti nemokamos kavos/arbatos, kuri būtent tą dieną buvo siūloma visiems senjorams. Su išvykai susiruošusiais senjorais aplankėme piliakalnį ir kitas lankytinas vietas. Kelionės pabaigoje pasivaišinome siūloma nemokama kava picerijos "Focus" kiemelyje.

Senjorai džiaugėsi išvyka, skania kava ir gerais įspūdžiais.

Skaityti daugiau...
 
"Magaryčios" koncertas PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Aurelija Dzežulskytė   
Penktadienis, 18 Rugsėjis 2020 07:25

Deltuvos senelių namus vėl aplankė liaudiškos muzikos kapela "Magaryčios" (vad. K. Piestinis), kuri šiais metais švęs 15-os metų jubiliejų. Šis kolektyvas nuolat džiugina globos namų gyventojų ausis. Šį kartą kapela pristatė dvi naujas dainas, senoliams jos labai patiko. Naujų dainų premjeros pirmiausia vyksta Deltuvos senelių namuose, o jau tik vėliau gavus senolių palaiminimą, jas išgirsta kitos auditorijos. Gyventojai visada su džiugesiu laukia šio kolektyvo. Dainas pramokę, tad visad pritaria dainuodami.

Ačiū labai "Magaryčios" kolektyvui ir jo vadovui K. Piestiniui. Jūs visad laukiami senelių namuose.

Skaityti daugiau...
 
Švenčiame Jadvygos 100 metų jubiliejų PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Aurelija Dzežulskytė   
Penktadienis, 04 Rugsėjis 2020 12:08

Sutikę seniai nematytą žmogų dažnai sakome: „Šimtas metų“. Tačiau ši frazė tinkama ir tada, kai sutinki tą, kuris švenčia 100 - ąjį gimtadienį.

Šios savaitės viduryje, rugsėjo 3 d., buvo neeilinė diena Deltuvos senelių globos namų globotinei Jadvygai Lisauskienei. Nepilnus metus įstaigoje gyvenanti senolė tądien sulaukė ypatingo - 100 metų jubiliejaus.

Esant neeilinei situacijai Lietuvoje šventė vyko globos įstaigos kieme, laikantis visų saugumo reikalavimų. Gyventojos sveikinimas vyko padalinus svečių srautus ir laiką.

Pirmoje dienos pusėje jubiliatės pasveikinti susirinko globos namų gyventojai, darbuotojai. Atvyko ir svečiai iš Ukmergės rajono savivaldybės. Tai mero pavaduotoja Agnė Balčiūnienė ir Socialinės paramos skyriaus vedėja Asta Leonavičienė. Jubiliatę sveikino ir Deltuvos parapijos klebonas kun. G. Naudžiūnas. Po sveikinimų ir sudainuotos "Ilgiausių metų" dainos su muzikantu Kazimieru svečiai vaišinosi tortu.

Antroje dienos pusėje pasveikinti atvyko senolės artimieji, koncertavo Pabaisko "Sesulės" ir III Antakalnio "Retro" su vadovu Mariumi Mikučioniu.

Jadvyga grožėjosi gautomis gėlėmis ir dovanomis. Dėkojo visiems už gražią šventę, braukė laimės ašaras.

Dėkojame visiems svečiams, kurie atvyko pasveikinti senolės ši diena jai buvo ypatinga dėka Jūsų.

Skaityti daugiau...
 
Ūkininkė Sakalauskienė Genutė nudžiugina braškėmis PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Aurelija Dzežulskytė   
Ketvirtadienis, 02 Liepa 2020 12:31

Ūkininkė Sakalauskienė Genutė nudžiugina braškėmis

Kiekvienais metais ūkininkė Genutė Sakalauskienė senelių namų gyventojus pradžiugina savo gaminiais ar skintomis uogomis, vaisiais. Šį kartą senolius palepino šviežiai skintomis braškėmis iš savo ekologinio ūkio. Senoliai labai džiaugėsi ir dėkojo už labai skanias uogas.

Skaityti daugiau...
 
Moters diena, PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Aurelija Dzežulskytė   
Ketvirtadienis, 12 Kovas 2020 10:17

Moters diena,

Kovo 8-oji Tarptautinė moters dienos šventė. Ši diena šildė visus kaip pavasario saulė,. Gėlės, šypsenos ir šventinė nuotaika atnešė džiaugsmą ir šviesą į kiekvienos moters širdį.

Senelių namų vyrai sveikino moteris ir dovanojo gėles. Prie sveikinimų prisidėjo Arūnas Dūdėnas Ukmergės rajono savivaldybės Tarybos narys kartu su Dovilijumi Serapinu Ukmergės rajono Deltuvos miestelio bendruomenės pirmininku. Gėlių, sveikinimų ir komplimentų moterims juk niekada nebus per daug.

Kovo 9 d. senelių namų moterys buvo kviečiamos apsilankyti laikinai atidarytu grožio procedūrų kabinetu, kur buvo siūlomos įvairios procedūros. Masažas, veido kaukės ir parafino vonelės rankoms lepino moteris. Senelių namų gyventojos labai džiaugėsi procedūromis, dažna nė neturėjusi niekada tokių.. Linksma gaida: o kada gi, jei ne dabar?

Skaityti daugiau...
 
«PradžiaAnkstesnis11121314151617181920SekantisPabaiga»

Puslapis 12 iš 34