Pradžia Naujienos

Prisijungę

Mes turime 17 svečius online
Naujienos
Šv. Mišios senelių namuose PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Irma Vaitaitienė   
Ketvirtadienis, 21 Gruodis 2017 11:27

Artėjant Šv. Kūčioms ir Šv. Kalėdoms gyventojai yra raginami susitaikyti su Dievu ir vieniems su kitais. Deltuvos parapijos klebonas Gintautas Naudžiūnas prieš Šv. Mišias klausėsi senelių išpažinčių. Negalintys vaikščioti seneliai buvo atvežti su neįgaliojo vežimėliu, kai kurie išpažintį atliko kambaryje. Šv. Mišių metu, per pamokslą, kunigas ragino labiau vertinti dvasinę švenčių pusę, gražinti Jėzų į Šv. Kalėdas, nes kuo toliau, tuo žmonės sveikina tik vieni kitus, pamiršdami tikrąjį jubiliatą – Jėzų. Gyventojai meldėsi, priėmė Švč. Sakramentą, susitaikė su Dievu. Po Šv. Mišių senelių namų gyventojai ir darbuotojai pasveikino parapijos kleboną su kunigystės 20-mečio sukaktimi ir linkėjo toliau nešti žmonėms savo meilę, viltį, džiaugsmą ir paguodą.

Skaityti daugiau...
 
G. Sakalauskienė aplankė senelius PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Irma Vaitaitienė   
Ketvirtadienis, 21 Gruodis 2017 07:37

Kaip ir kiekvienais metais Genovaitė Sakalauskienė mūsų gyventojams atvežė pasmaližiauti uogienių. Jos pagamintos ekologiškame ūkyje, yra labai skanios ir sveikos. Seneliams uogienės buvo padalintos, jie džiaugėsi, kad prieš šventes sulaukė tiek daug svečių ir dovanų. Nuoširdus ačiū Genovaitei, kad neužmiršta aplankyti senelių!

Skaityti daugiau...
 
"Šilo" vidurinės mokyklos mokiniai apsilankė senelių namuose PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Irma Vaitaitienė   
Trečiadienis, 20 Gruodis 2017 11:36

Gruodžio 20 dieną į senelių namus atvažiavo „Šilo“ mokyklos mokiniai kartu su mokytoja Aušra Kaliniene ir dviejų mokinukių mama Loreta Talutiene. Mokytoja tarė gyventojams sveikinimo žodį, linkėjo visiems gerų ateinančių metų. Mokiniai deklamavo eilėraščius, mergaitės kartu su mama Loreta padainavo gražių dainų – „Lyja lietus“ ir „Aleliuja“. Po šventiško pasirodymo gavome ir dovanų – „Šilo“ pagrindinė mokykla vykdė gražią kalėdinę akciją – mokiniai pardavinėjo savo keptus keksiukus, pyragaičius, o surinktus pinigus paaukojo Ukmergės rajono senelių namams. Už suaukotus pinigus mokykla mums padovanojo fotoaparatą – kad būtų įamžintos tiek šventinės akimirkos, tiek kasdieninis gyvenimas. Tariame didelį ačiū akcijos organizatoriams - „Šilo“ vidurinei mokyklai.

Skaityti daugiau...
 
Siesikų gimnazijos mokiniai PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Irma Vaitaitienė   
Antradienis, 19 Gruodis 2017 13:58

Antradienį nuo ankstyvo ryto į senelių namus sugužėjo Siesikų gimnazijos mokiniai. Jie, vadovaujami mokytojos Vilmos Račkauskienės, pristatė pagal M. Bulgakovo knygą pastatytą spektaklį „Toks žaidimas“. Mokiniai jį vaidino pirmą kartą tokioje auditorijoje, tačiau gyventojams labai patiko ir vaidyba, ir aktorių sceniniai rūbai, ir gera visų nuotaika. Po spektaklio mokiniai dalijo seneliams savo rankų darbo atvirukus ir pagamintus skanėstus. Mes atsidėkojome taip pat rankų darbo paveikslu iš vilnos ir maišu saldainių. Ačiū už puikų pasirodymą.

Skaityti daugiau...
 
Seneliai sulaukė daug svečių PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Irma Vaitaitienė   
Pirmadienis, 18 Gruodis 2017 13:55

Pirmadienį iš ryto pas senelius užsuko garbingi svečiai – seimo narys Juozas Varžgalys kartu su Ukmergės savivaldybės tarybos nariu – Romu Pivoru ir Deltuvos parapijos klebonu Gintautu Naudžiūnu. Seimo narys gyventojams papasakojo apie darbus seime, tolimesnius planus, linkėjo seneliams sveikatos, geru ateinančių metų. Tarybos narys atskirai pasveikino čia gyvenantį savo kraštietį Vytautą Mažeiką, linkėjo visiems stiprybės ir džiaugėsi čia vyraujančia šilta, draugiška atmosfera. Seneliai buvo pavaišinti atsivežtu naminiu obuolių pyragu. Po pietų seneliai sulaukė dar vienų svečių su pyragais – tai Jono Basanavičiaus gimnazijos mokinės kartu su auklėtoju Sauliumi Grigu. Mergaitės atvežė įvairių savo rankomis gamintų vaišių, vaikščiojo po kambarius, visus vaišino ir bendravo. Gyventojai labai džiaugiasi visais pas juos užsukusiais svečiais.

 

Skaityti daugiau...
 
«PradžiaAnkstesnis11121314151617181920SekantisPabaiga»

Puslapis 20 iš 33