Pradžia Naujienos

Prisijungę

Mes turime 15 svečius online
Naujienos
Šv. Mišios PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Irma Vaitaitienė   
Trečiadienis, 21 Gruodis 2022 10:51

Prieš Šv. Kalėdas senelių namuose būna aukojamos Šv. Mišios. Deltuvos parapijos klebonas kun. Gintautas Naudžiūnas prieš Šv. Mišias klausėsi gyventojų išpažinčių. Per pamokslą kunigas kalbėjo, kad svarbiausia pasitikti Šv. Kalėdas švaria sąžine, pasipuošti ne tik namus, aplinką, bet ir savo vidų. Gyventojai meldėsi, priėmė Švč. Sakramentą, džiaugėsi, kad susitaikė su Dievu prieš gražiąsias šventes.

Skaityti daugiau...
 
Gausūs sveikinimai švenčių proga PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Irma Vaitaitienė   
Antradienis, 20 Gruodis 2022 11:04

Gruodžio 16 dieną senelių globos namus aplankė darbuotojos iš Vilniaus l/d „Varniukai“. Gyventojai buvo nudžiuginti gausiomis dovanomis – kiekvienam gyventojui buvo kruopščiai supakuotos kojinės su arbata, kava, šokoladu, o svarbiausia – rankų darbo atvirute ir vaikų sveikinimais.
Gruodžio 20 d. į senelių namus atėjo Deltuvos mokyklos vaikai ir kartu su muzikos mokytoju V. Sereika atvežė muzikinius sveikinimus. Mokinė sudainavo dvi dainas – „Rudens naktis sustojo“ ir „Baltas paukštis“. Dainos buvo tokios gražios, kad ne vienas gyventojas nubraukė ašarą. Kitos mokinės pasakė kalėdinius eilėraščius, o mokytoja ir socialinė darbuotoja palinkėjo sutikti Šv. Kalėdas sveikiems, geros nuotaikos, su viltimi ir meile. Visiems gyventojams buvo padovanotos nepakartojamos rankų darbo eglutės.
Taip pat gavome sveikinimo atvirukų ir šokoladų iš Vilniaus miesto vaikų. Ačiū visiems už gerą širdį, pastangas pradžiuginti senelius, visos dovanos yra prasmingos, pakelia nuotaiką ir praskaidrina kasdienybę. Dėkojame!

Skaityti daugiau...
 
Balelių k. bendruomenės nariai aplankė gyventoją Vytautą PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Živilė Burneikienė   
Trečiadienis, 14 Gruodis 2022 00:00

Vytautas šiais metais atšventė savo 80-ąjį jubiliejų. Ta proga jo pasveikinti atvyko Balelių k. bendruomenės pirmininkas Romas Pivoras. Anksčiau Vytautas gyveno Balelių k., jų bendruomenė kiekvienais metais pasveikina gyventojus, tais metais minėjusius savo jubiliejų. Atvykę bendruomenės atstovai įteikė gyventojui padėkos raštą bei gėlių.

Skaityti daugiau...
 
Pasiruošimas šventėms PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Irma Vaitaitienė   
Ketvirtadienis, 15 Gruodis 2022 09:47

Ruošiantis Šv. Kalėdoms gyventojos buvo pakviestos pagaminti puokštes iš eglės šakų, papuošti jas žaisliukais. Močiutės džiaugėsi galėdomos prisidėti prie smagaus darbo. Pagamintas puokštes kiekviena pasidėjo savo kambaryje, bei padalino kitiems norintiems gyventojams. Vėliau visi ėjo puošti kalėdinės eglės. Gyventojai kabino žaisliukus, girliandas, sakė eilėraščius apie žiemą, Šv. Kalėdas. Visiems labai patiko prasmingai praleistas laikas. Kitą dieną buvo gaminamos eglutės iš makaronų. Gyventojos karštais klijais klijavo makaronus, pagamintos eglutės buvo nupurkštos dažais ir papuoštos įvairiais žaisliukais. Močiutės stebėjosi, nes tokio gaminimo būdo dar nebuvo mačiusios.

Skaityti daugiau...
 
Svečiai iš Ukmergės technologijų ir verslo mokyklos PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Irma Vaitaitienė   
Pirmadienis, 12 Gruodis 2022 09:46

Gruodžio 12 dieną senelių namus aplankė Ukmergės technologijų ir verslo mokyklos VS grupės mokiniai ir parlamento nariai. Komunikacinės veiklos mokytoja Aušra Cesevičienė tarė gyventojams sveikinimo žodį, padovanojo rankų darbo eglutę iš pušų šakų, palinkėjo visiems šilumos, sveikatos ir vienas kito supratimo artėjančių švenčių proga. Neformaliojo švietimo organizatorė Goda Juzėnaitė pristatė savo treniruojamų mokinių šokį, seneliai gėrėjosi porų pasirodymu. Verslumo įgūdžių ugdymo mokytoja Gražina Medišauskienė pristatė iš kartono pagamintus briedžiukus, kurie puikiai tiko prie padovanotos eglutės. Ačiū svečiams už apsilankymą ir pasirodymą.

Skaityti daugiau...
 
«PradžiaAnkstesnis12345678910SekantisPabaiga»

Puslapis 7 iš 33