Pradžia Naujienos

Prisijungę

Mes turime 20 svečius online
Naujienos
Svečiai iš Dainavos. PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Živilė Burneikienė   
Trečiadienis, 04 Rugpjūtis 2021 00:00

Į senelių namus koncertuoti atvyko Dainavos skyriaus moterų grupė „Romantika“, vad. L. Talutienė.

Svečiai dainavo daugeliui senelių gerai žinomas dainas: “Snaudžia malūnas prie kelio”, “Sode lakštutė maža”, “Pušelė”, “Jazminai”, “Pavasaris gimtinėje”, “Laiškas ant smėlio”, “Saulėlydis tėviškėje”, “Balto lino gyvenimas” ir daugelį kitų.

Apniukęs oras neišgąsdino gyventojų. Jie buvo gerai nusiteikę ir džiaugėsi koncertu, o jam pasibaigus, kvietė dar ne kartą atvykti į svečius ir praskaidrinti nuotaikas savo skambiomis dainomis.

Nuoširdžiai dėkojame mūsų svečiams už surengtą gražų ir nuotaikingą koncertą.

Skaityti daugiau...
 
Koncertas PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Živilė Burneikienė   
Penktadienis, 23 Liepa 2021 10:42

Saulėtą ketvirtadienio vakarą senelių namai sulaukė svečių. Koncertuoti pas mus atvyko romansinio dainavimo grupė "Svajos" su vadovu Kazimieru Piestiniu. Visi gyventojai ir darbuotojai susirinkę lauke nekantriai laukė koncerto. Po tokios ilgos pertraukos buvo pasiilgę susibūrimų ir gražios muzikos. Išgirdę žinomas dainas, seneliai pritarė dainuodami drauge, ne vienas jų susigraudino ir nubraukė džiaugsmo ašarą. Gyventojai nuoširdžiai dėkojo mūsų svečiams, kad nepagailėję savo brangaus laiko, jie atvyko ir padovanojo tokį gražų koncertą

Skaityti daugiau...
 
Kalėdos PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Aurelija Dzežulskytė   
Ketvirtadienis, 07 Sausis 2021 10:52

Kalėdos – ramybės, susikaupimo ir šilumos metas. Tokios jos šiemet ir buvo senelių namuose. Vyraujanti pandemija privertė visus trumpam sustoti, palikti šurmulį ir bendras šventes ateičiai.

Tačiau šventės lieka šventėmis. Dar gruodžio mėnesį susikūrėme šventinę aplinką, pasipuošėme eglutę, kuri džiugino gyventojus akis.

Šventiniu laikotarpiu senelių namų gyventojai turėjo galimybę ne tik pabendrauti, bet ir pamatyti savo artimuosius per planšetinį kompiuterį. Tai - naujovė senelių namuose, kuri pradžiugino ne tik gyventojus, bet ir jų artimuosius. Negalėdami aplankyti savo artimųjų, jie gali juos pamatyti per video pokalbį naudojant "Viber" programėlę.

O kaip gi be dovanų? Žinoma jų buvo ir čia. Šventiniu laikotarpiu juos aplankė dvi nykštukės (socialinės darbuotojos), kurios nustebino juos savo apsilankymu ir dovanomis. Įsižiebė šventinė nuotaika gyventojų veiduose. Senoliai liko džiugiai nustebinti, dėkojo už staigmeną ir dovanas.

Šie metai tikras iššūkis darbuotojams ir gyventojams, tačiau visi esame dėkingi, kad sveiki ir kartu!

Skaityti daugiau...
 
Padėka PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Aurelija Dzežulskytė   
Antradienis, 13 Spalis 2020 11:55

Gražiausias lietuviškas žodis yra Ačiū. Tai nuoširdžiausias įvertinimas dirbant įstaigoje, kuri teikia socialines paslaugas. Deltuvos senelių namų gyventoja Valerija čia jau gyvena ketverius metus ir ji ne kartą yra sakiusi, kad jaučiasi čia kaip namuose, o senelių namų darbuotojas vadina dukromis. Norėdama atsidėkoti už rūpestį, pagalbą ir meilę gyventoja panoro parašyti padėką visiems darbuotojams.

Ačiū Valerijai už supratingumą ir gražų jos norą taip išreikšti savo dėkingumą.

Skaityti daugiau...
 
Senjorų diena PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Aurelija Dzežulskytė   
Antradienis, 06 Spalis 2020 07:57

Spalio 1-ąją dieną minima Tarptautinė pagyvenusių žmonių diena. Ta proga senelių namų gyventojams buvo pasiūlyta pasigrožėti Ukmergės piliakalnio aplinka ir atsigerti nemokamos kavos/arbatos, kuri būtent tą dieną buvo siūloma visiems senjorams. Su išvykai susiruošusiais senjorais aplankėme piliakalnį ir kitas lankytinas vietas. Kelionės pabaigoje pasivaišinome siūloma nemokama kava picerijos "Focus" kiemelyje.

Senjorai džiaugėsi išvyka, skania kava ir gerais įspūdžiais.

Skaityti daugiau...
 
«PradžiaAnkstesnis11121314151617181920SekantisPabaiga»

Puslapis 11 iš 33